BrasovPrim plan

Atentat la viața brașovenilor! Unui primar i s-au tăiat frânele la mașină, altuia i s-a aruncat o sticlă incendiară în geam (VIDEO,FOTO)

Interlopii își fac de cap în județul Brașov. În urmă cu doi ani, autori necunoscuți i-au tăiat frânele la mașină primarului din Săcele, Virgil Popa. Totul s-a întâmplat în luna iulie 2018. Acesta a depus plângere la poliție și așteaptă ca făptașii să fie prinși. În data de 8 iunie a anului în curs am găsit mașina de serviciu a primăriei, cu care mă deplasez, cu prezoanele desfăcute la roata din stânga față. Am considerat că nu e cazul să anunț  organele de poliție, crezând că este un incident întâmplător. Astăzi recunosc cu nu a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în acel moment. Aceasta deoarece ieri, 2 iulie, în timp ce mă aflam cu o delegație din orașul francez Vire, oraș înfrățit cu municipiul nostru, am remarcat  în momentul în care mă întoarceam spre primărie că sistemul de frânare nu mai funcționează.  S-a constatat apoi că sistemul de frânare de la roata din dreapta spate a fost desfăcut. De data aceasta am anunțat  Inspectoratul de Poliție”, declara în urmă cu 2 ani, Virgil Popa, primarul din Săcele.

Un alt primar vizat de interlopi este Alexandru Igrișan de la Zărnești. În luna decembrie a anului trecut, primarul s-a trezit cu o sticlă incendiară în geam. (FOTO)”În decembrie m-am trezit cu o sticlă incendiară în geam. Dacă ar fi aruncat în geamul alăturat, acolo am patul copilului, vă dați seama ce s-ar fi întâmplat. Am depus plângere la poliție și aștept ca instituțiile statului să își facă treaba”, a spus primarul Alexandru Igrișan.

Și acesta a mers imediat la poliție unde a depus o sesizare. Cu toate acestea, până în prezent nu s-a întâmplat nimic, deși, bănuieli există, fiind vorba despre aceiași indivizi în ambele cazuri. Din păcate aceste cazuri de intimidare nu sunt singurele. În urmă cu 2 ani, tot autori necunoscuți au incendiat mașina unei jurnaliste din Brașov. Nici în acest caz nu s-a făcut lumină.

Săptămâna trecută a venit rândul unui senator să primească amenințări pe whats app. Este vorba despre senatorul Marius Dunca. Acesta susține că amenințările le-a primit de la consilierul județean Andrei Kadaș(PNL).

Se vorbește mult de interlopii care au legătură cu PNL Brașov. De altfel, inclusiv senatorul Marius Dunca a lăsat să se înțeleagă că aceste atacuri ale interlopilor au legătură cu perchezițiile și arestările de săptămâna trecută. Precizăm că pe facebook a apărut o fotografie cu președintele PNL Brașov, Adrian Veștea și consilierul local Andrei Kadaș care participă la un eveniment alături de un interlop cunoscut în Brașov.

De asemenea, se pare că inclusiv la ziua de naștere a lui Adrian Veștea și-a făcut apariția un alt interlop brașovean, pe nume Alexa.

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/1604238463063771/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web