InfracționalPrim plan

Weekendul bețivilor: șoselele din Brașov s-au umplut de șoferi băuți

La data de 27.05 a.c., în jurul orelor 17.20, un bărbat de 55 ani, a condus un autoturism pe str. Fântâna Roșie, din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0, 85 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 27.05 a.c., în jurul orelor 24.00, un bărbat de 49 ani, a condus un autoturism pe B-dul Libertății, din stațiunea Predeal , în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0, 70 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 27.05 a.c., în jurul orelor 19.45, un bărbat de 38 ani, a condus un autoturism pe Str. Brașovului, de pe raza localității Hoghiz, în timp ce avea permisul de conducere anulat din anul 2014 și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0, 84 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei însă a refuzat recoltarea.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de la prelevarea de mostre biologice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 27.05 a.c., în jurul orelor 19.45, un bărbat de 38 ani, a condus un autoturism pe  DN 10, dinspre DN 11 spre Prejmer,  iar la km. 140 + 400 m, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, în partea dreaptă a sensului său de mers, unde s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov dar a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul avea permisul de conducere anulat și, întrucât emana halena alcoolică, la solicitarea polițiștilor,  a refuzat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de la prelevarea de mostre biologice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 28.05 a.c., în jurul orelor 03.00, un bărbat de 22 ani, a condus un autoturism pe str. Lungă, din municipiul Brașov, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 1.16 mg/l alcool pur dar a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de la prelevarea de mostre biologice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web