Brasov

Vrei să administrezi lacul Noua din Brașov? Primăria oferă 14.285,71 lei pentru jumătate de an. Ce trebuie să faci ?

Primaria Brasov cauta administrator pentru lacul Noua. Contractul ar urma sa inceapa la 1 iulie si sa se finalizeze la 31 decembrie 2018. Pentru aceasta perioada, municipalitatea pune la bataie 14.285,71 lei+TVA. Ultimul administrator care s-a ocupat de lac a fost IF Bandur Marian. Ramane de vazut cine se baga la aceasta suma pentru ca trebuie indeplinite mai multe conditii. Insa, de mentionat, ca, in afara acestui contract, administratorul ar putea sa desfasoare in zona si activitati economice, nu-i interzice nimeni.

 ”Nu exista, la aceasta data, un contract de administrare pentru zona Lacului Noua. In acest moment documentatia necesara demararii licitatiei este la Serviciul de Achizitii Publice. Dupa incarcarea documentelor si validarea lor de catre ANAP, va putea fi demarata achizitia propriu-zisa. Valoarea estimata pentru acest an este de 14.285,71 lei + TVA .Conform caietului de sarcini, obligatiile contractantului vor fi urmatoarele:

– întreținere luciu de apă si  înlăturarea resturilor vegetale şi de altă natură din lac;

– curățare vegetație din lac;

– asigurarea hranei habitatului piscicol;

– repopularea lacului;

– întreținerea aleilor din zona adiacentă luciului de apă;

– asigurarea integrității obiectelor de mobilier urban amplasate în zonă: bănci și coșuri de gunoi, prin asigurarea pazei și protecției acestora;

– asigurarea pazei și protecției în zonă;

– amenajare și întreținere debarcader;

– igienizare grupuri sanitare;

– vidanjare grupuri sanitare;

– igienizare.

Perioada pentru care se va incheia contractul de administrare este: 01.07.2018 – 31.12.2018. Ultimul administrator al Lacului Noua a fost IF Bandur Marian”, a spus Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web