Actualitate

Vorbe în vânt. Niciun medic ATI nu a fost interesat de oferta primarului de a se muta la Brașov

Medicii nu sunt interesați să se mute la Brașov.

La începutul lunii decembrie, primarul Allen Coliban a declarat că pune la ”bătaie” trei apartamente pentru medicii ATI care vor să se mute la Brașov. ”Am identificat o disponibilitate de 3 apartamente ale Primăriei pe care o să le punem la dispoziție medicilor ATI, care doresc să se mute în Brașov. Este important ca noi, comunitatea, să ne unim eforturile în acest sens. Este un apel pe care îl adresez și Consiliului Județean. Invit Consiliul Județean și pe domnul președinte Adrian Veștea să fie parteneri în acest demers, să inițieze demersuri pe linia de formare și angajare”, anunța primarul Allen Coliban pe 3 decembrie 2020.

Întrebat despre acest aspect, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a susținut că, personal, nu a discutat pe subiect cu primarul Allen Coliban. Cu alte cuvinte, primarul a mers tot pe stilul său caracteristic de a discuta prin intermediul rețelelor de socializare, dar, nimic oficial. Cu alte cuvinte, vorbe aruncate în vânt doar de dragul imaginii. Una este să materializezi o idee într-un proiect care să treacă prin Consiliul Local, una e să vorbești despre niște posibilități care să rămână în aer, fără nicio finalitate.

Lunile au trecut, este sfârșitul lunii martie, dar niciun medic nu s-a mutat la Brașov, semn că oferta nu a fost foarte atractivă pentru medici și nici Brașovul nu mai prezintă prea mult interes pentru specialiști.

Nu am primit nicio solicitare în acest sens. Oferta rămâne valabilă. Dacă sunt medici interesați, municipalitatea va pune la dispoziție apartamente”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Într-o altă ordine de idei, medicii nici nu au de unde să știe prea mult de oferta primarului din Brașov atâta timp cât nu este mediatizată unde trebuie. Ce a făcut primarul în acest sens pentru ca medicii să afle despre ofertă? Nimic! Doar a vorbit într-o ședință și atât…

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web