ActualitateInformații

Vor fi montate separatoare de sens pe DN11, între Brașov și Hărman (VIDEO)

Vesti bune! Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu, a afirmat astazi, intr-o conferinta de presa, ca a purtat discutii cu reprezentantii CNAIR si cu cei ai Inspectoratului de Politie Judetean(IPJ) Brasov pentru montarea de separatoare de sens pe DN11, la iesirea din Brasov spre Harman.

Am discutat cu reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean si cu cei de la CNAIR, care se ocupa de drumurile nationale, ca,  in cel mai scurt timp, imi doresc si  vreau ca pe DN11 , la iesirea din Brasov pana dincolo de comuna Harman, sa existe separatoare de sens . Aceste separatoare pot salva vieti si se pot evita groaznicele accidente rutiere. Vietile nu pot fi negociate.

Cu siguranta, aceste separatoare vor fi montate in cel mai scurt timp. Cei de la Comisia de Circulatie si Inspectoratul de Politie Judetean Brasov  ne vor indica si alte zone  periculoase ca, mai apoi, propunerile sa fie inaintate institutiilor abilitate sa ia masurile necesare”, a declarat Marian Rasaliu, prefectul judetului Brasov.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web