Știri

Vizita reprezentanților Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale la beneficiarii Programului de susținere a produsului tomate în spații protejate din județul Brașov

În perioada 25-26 mai 2017 se desfășoară în Poiana Brașov cea de-a VI a ediție a Expo-Conferinței Internaționale MEAT&MILK, eveniment adresat fermierilor, procesatorilor și specialiștilor din industriile de lapte și carne  și din domeniile adiacente.

Din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale este prezent la acest eveniment  domnul ministru secretar de stat Daniel Botănoiu și din partea Direcției pentru Agricultură Județeană Brașov, doamna director executiv Georgeta Ujupan.

În cursul acestei zile au vizitat împreună doi dintre beneficiarii Programului Guvernamental  de susținere a produsului  tomate în spații protejate din județul nostru.

În cadrul vizitei realizate la Cărpiniș-Tărlungeni, la sera și solarul familiilor Domnișoru (foto), ministrul secretar de stat Daniel Botănoiu a discutat despre soiurile folosite și tehnologia aplicată, despre problemele cu care se confruntă producătorii, despre reușita implementării programului și despre încrederea pe care o dobândesc agricultorii dacă pot beneficia de acest sprijin. Nu în ultimul rând s-a discutat și despre faptul că la Brașov, dacă se dorește,  cu muncă și determinare se pot obține rezultate frumoase.

În urma celor discutate, producătorii și-au exprimat intenția de a-și extinde activitatea, întrucât o desfășoară și o realizează cu mare dăruire și pricepere și sunt convinși că rezultatele pe care le vor obține vor fi cele pe care și le doresc.

 

DIRECTOR EXECUTIV

  1. ing. Georgeta UJUPAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web