Prim planȘtiri

VIDEO-FOTO. Cum arată AFI Palace Brașov la 7 luni de la începerea lucrărilor

Lucrarile la centrul comercial AFI Palace Brasov se deruleaza intr-un ritm destul de alert. Incepute in 31 iulie 2017, lucrarile au un termen de executie de 36 de luni, urmand sa fie finalizate pe 31 iulie 2020.

Reamintim ca ansamblul va cuprinde centrul comercial AFI Palace Brasov si proiectul de birouri clasa A AFI Park Brasov, care va fi livrat in doua etape (in prima faza 15000mp si in a doua faza 10000mp). Cladirea de birouri va gazdui banci si firme IT.

Mall-ul va avea o intrare principala din bulevardul 15 Noiembrie si o intrare secundara, din strada Nicolae Titulescu, in dreptul hypermarket-ului gazduit de ansamblu.  Cele doua intrari vor comunica prin doua coridoare.  La parterul mall-ului se va afla hypermarket-ul Carrefour (6500 mp) si magazine de imbracaminte. Primul etaj va gazdui magazine retail, restaurante, zona fast food, dar si o spectaculoasa terasa cu vedere spre muntii Carpati.  La etajul al treilea, brasovenii, dar si turistii, vor putea merge la Cinema, dar si la o sala de gimnastica.

Dintre marile firme de unde isi vor putea face brasovenii cumparaturile amintim Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy, Hervis, Intersport, Lego,Smyk, Gloria Jeans. Conform site-ului official AFI Europe, zona de electronice va fi reprezentata de catre Flanco si Altex.  In ceea ce priveste partea de fast-food, se va putea manca sau consuma o cafea la Mac, KFC, Starbucks, Pizza Hut.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web