De ultimă oră

VIDEO.Eveniment deosebit în Piaţa Sfatului. Orchestra Simfonică de Tineret din Haga i-a încântat pe braşoveni

In sfarsit un eveniment frumos in Piata Sfatului din Brasov. Marti seara, iubitorii muzicii clasice au avut parte de cateva arii de George Enescu, Johann Strauss, Antonin Dvorak, Carl Maria etc. Cei care i-au incantat pe brasoveni au fost membrii Orchestrei Simfonice de Tineret din Haga, formata din 82 de instrumentisti.

Orchestra Simfonica de Tineret din Haga a inceput concertul in Piata Sfatului. Le multumim pentru ca au ales Brasovul pentru a ne delecta cu muzica simfonica de calitate.
Le urez membrilor orchestrei un turneu in Romania de succes! „, a scris pe pagina de Facebook, Mihai Costel, viceprimarul municipiului Brasov.

Orchestra a ajuns la Brasov la initiativa viceprimarului Costel Mihai. De altfel, acesta este si singurul din Primaria Brasov care se implica in zona culturala si, din cate se vede, cu succes. Precizam ca in ultimii ani, Brasovul a fost in centrul atentiei mai mult prin scandalurile din zona culturala decat prin evenimente. Totul din cauza faptului ca la „butoane” au fost cateva persoane care nu au avut nicio treaba cu educatia, cultura si istoria acestui oras minunat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web