Parlamentar de Brașov

VIDEO. Dezinteres total din partea administrației locale și județene pentru turismul local

Astazi, in Poiana Brasov, a avut loc o intalnire intre reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si agentii economici care desfasoara activitati in domeniul turismului si alimentatiei publice. La eveniment au participat Ministrul Turismului, Mircea Dobre, dar si prefectul Judetului Brasov, Marian Rasaliu. Din pacate, desi au fost discutate subiecte importante pentru comunitatea locala, reprezentantii Primariei Brasov si ai Consiliului Judetean nu au binevoit sa participe, desi au fost invitati. Daca Adrian Vestea s-a scuzat prin vocea lui Sorin Susanu, seful OPC Brasov,  motivand ca a avut o intalnire importanta la Bucuresti, nu acelasi lucru se poate spune despre ceilalti reprezentanti ai institutiilor.

Exista primar, doi viceprimari, doi vicepresedinti, un administrator public al judetului…si tot asa. Din pacate, turismul este tratat la „diverse” in judetul Brasov, drept dovada sunt gafele pe care le-au facut pana acum institutiile publice locale si judetene. Va reamintim ca in urma cu un an, Consiliul Judetean si-a trimis la targul de turism din Bucuresti cativa oameni. Din pacate, acestia au promovat mai mult ANT, nicidecum judetul Brasov, pentru ca nu aparea nicaieri numele scris in zona standului… La fel si acum, au fost prea ocupati oamenii pentru a asista, pentru a pune intrebari, pentru a lua notite despre ceea ce se intampla in momentul de fata in domeniul turismului.

Nemultumit de lipsa de implicare a autoritatilor locale s-a aratat si Mircea Dobre, ministrul Turismului. Acesta a declarat ca

Le transmit si ii rog din suflet sa participe la toate intalnirile. Aceste intalniri intre operatorii economici si institutiile centrale si locale nu pot fi decat constructive. Eu nu vin aici sa ma cert cu cineva. Nu am intalnit discutii negative desi am fost in toata tara”, a spus Mircea Dobre, ministrul Turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web