EconomicPrim plan

VIDEO. Brașov, oraș de poveste…Cum să parchezi în Poiana Mică dacă nu îți încape mașina în parcare?

Parcarea din Poiana Mica poate fi folosita ca studiu de caz pentru studentii de la Facultatea de Administratie Publica sau pentru cei de la Constructii, ca exemplu negativ. Totul din cauza proiectului facut in bataie de joc. In primul rand, locatia este una proasta, pentru ca de acolo pana in Poiana Brasov este mult de mers, iar cei care isi lasa masinile aici trebuie sa isi continue drumul cu autobuzul. Dar sa nu va ganditi ca este vorba despre vreun autobuz dotat, asa cum ar fi trebuit, cu spatiu de depozitare pentru echipamentul sportiv.

La Brasov, autobuzele sunt noi, cu tapiterie…astfel ca, in cateva saptamani, din cauza zapezii care se scurge de pe picioarele schiorilor,  scaunele se vor deteriora. Probabil si mirosul va fi unul de nesuportat. Pe langa disconfortul cauzat de acest transfer, soferii mai au o problema. Depinde cu ce masina ajung in aceasta parcare si ce dotari are. Daca ai deasupra autoturismului cutie pentru depozitat, nu ai nicio sansa sa intri in parcare pentru ca aceasta este facuta la dimensiuni reduse. Astfel, daca bagi acolo schiurile, poti alege o alta statiune, pentru ca in parcarea din Poiana Mica nu poti parca pentru ca nu incapi. Probabil, cine a avut ideea acestei parcari s-a uitat mult la Stapanul Inelelor sau alte filme de genul si s-a gandit sa dea drumul la un proiect in miniatura.Nici interiorul nu este grozav. Nu inseamna ca daca ai reusit sa intri in parcare nu mai ai de furca. Un motiv ar fi locurile foarte inghesuite…

Insa, primarul George Scripcaru se lauda cu aceasta investitie, dar nu spune nimic de problemele pe care le intampina soferii din cauza faptului ca este facuta pe genunchi, la misto. Insa, ne laudam la televizor ca avem parcare, in timp ce soferii care ajung in zona isi fac cruce de problemele pe care le intampina doar pentru simplul motiv ca vor sa…parcheze.

Priviti aceste imagini cu un sofer care nu reuseste sa intre cu masina in Parcarea Mica. Imaginile spun totul…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web