Economic

VIDEO. Birou unic de informare și consultare la Camera de Comerț și Industrie Brașov

Vesti bune pentru brasovenii care doresc sa obtina informatii despre procedurile, actele si avizele necesare deschiderii si functionarii unei firme.Potrivit lui Silviu Costea, presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov, de la inceputul lunii vitoare, in cadrul institutiei va exista un Birou Unic de informare si consultare. Astfel, cei interesati pot merge la acest birou unde sa obtina informatiile necesare. Doi specialisti din cadrul CCI Brasov ii vor indruma. Cum procedurile sunt destul de anevoioase, infiintarea acestui birou va fi benefic pentru judetul Brasov.

In ultimele zile am discutat cu domnul prefect si am hotarat impreuna sa infiintam in cadrul Camerei de Comert si Industrie Brasov un birou unic de informare si consultare a intreprinzatorilor, nu atat prin Prefectura, ci prin serviciile deconcentrate pe care le coordoneaza. Toti intreprinzatorii care isi fac astazi o firma sau vor sa modifice ceva privind autorizarea trebuie sa faca un tur pe la cel putin 7 institutii. Noi vrem ca o data la doua saptamani, aceste institutii direct implicate sa se stranga impreuna cu noi si sa ofere informatiile necesare celor interesati. Este consultanta gratuita. Incercam sa reducem timpul necesar obtinerii documentelor si avizelor ”, a spus Silviu Costea, presedintele CCI Brasov.

Prefectul judetului Brasov a explicat pe scurt cat este de important acest birou unic pentru brasoveni.

Cu siguranta ca este benefic pentru brasoveni. Alaturi de cei doi reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Brasov vor fi prezenti si reprezentanti ai institutiilor care elibereaza avize si autorizatii de functionare. Facand acest lucru prin colegii de la Camera de Comert si Industrie eliminam din timpii morti. Biroul va avea un program de 2 ori pe luna”, a adaugat prefectul Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web