Infracțional

Victimele accidentelor rutiere comemorate la…Coresi Shopping Resort

Astăzi, 19 noiembrie, între orele 15.00 – 17.00, polițiștii brașoveni sunt prezenți în Coresi Shopping Resort pentru a omagia victimele din accidente rutiere prin  conștientizarea comunității asupra pericolelor care sporesc potențialul de victimizare prin accidente rutiere.

Colegii vor organiza un memorial în cinstea victimelor sub sloganul ”Alege viața”.

Cei prezenți vor avea posibilitatea să testeze două perechi de ochelari care induc purtătorului senzațiile resimțite de cei care consumă fie băuturi alcoolice, fie substanțe psihoactive.Polițiștii rutieri sunt prezenți cu aparatul de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor aflate în mișcare, cinemometrul tip truCAM și cu explicații privind modul de funcționare a acestuia dar și cu aparatul de măsurare a gradului de îmbibație alcoolică în aerul expirat, care, la fel poate fi testat de cei interesați.

Vor fi prezentate imagini cu consecințele unor accidente rutiere și recomandări în vederea prevenirii producerii unor astfel de evenimente.  Broșuri și fluturași  cu recomandări sunt disponibili prin grija polițiștilor de analiza și prevenirea criminalității

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web