Politic-Administrativ

Veștea acuzat că a adus la PNL tot Râșnovul. Partidul rupt în două la Brașov

PNL Brașov stă pe un butoi de pulbere. Tot mai multe voci din partid s-au arătat nemulțumite de managementul formațiunii politice de sub Tâmpa. Mulți membri consideră că Adrian Veștea nu este bun de președinte, mai ales după scandalul asocierii unui consilier județean cu interlopii. Deși a fost un scandal cu ecou la nivel național, președintele Adrian Veștea nu a luat nicio măsură la nivel de partid.

Noroc că personajul implicat direct în scandal a demisionat singur, altfel existau șanse mari ca acesta să rămână în continuare partid. De asemenea, există nemulțumiri și cu privire la modul de promovare a oamenilor din organizație. Tot mai mulți membri care provin din Râșnov sunt protejați și promovați de liderul partidului. De exemplu, Ionuț Drăguțu a ajuns administrator public la Râșnov, iar Cătălin Nan, una din ”săgețile” președintelui Veștea, a ajuns purtătorul de cuvânt al partidului.

Vorbim despre acel individ care a trecut în raportul de activitate faptul că a candidat la alegerile parlamentare și că a depus jurământul în Consiliul Local…

Și promovarea pe funcții a consilierului județean Mihai Donțu, cel care are o condamnare penală…

Liberalii sunt deranjați că acești oameni sunt menținuți în continuare în prima linie a partidului deși ar fi trebui să facă un pas în spate. În afara de acesta, președintele Organizației Județene îl păstrează pe funcție pe Adrian Gabor, cel care a fost prins băut la volan și s-a ales cu dosar penal.

Cireașa de pe tort o reprezintă aducerea în partid a lui Daniel Diaconu, fost președinte PER Râșnov. Dacă în trecut, râșnovenii l-au votat pentru că era singura alternativa reală la PNL, acum, după plecarea de la ecologiști, tânărul nu mai reprezintă nimic chiar dacă se ține ca scaiul de Adrian Veștea la orice eveniment. Cu alte cuvinte, deciziile luate în ultima perioadă și promovarea oamenilor din Râșnov au dus la valul de nemulțumiri din cadrul PNL Brașov.

Este clar că tabăra Scripcaru se îndepărtează tot mai mult de Adrian Veștea. Doar că, Veștea a uitat un aspect foarte important. Primarul Scripcaru are dublu popularitate cât dânsul, motiv pentru care la alegeri poate înclina oricând balanța. Rămâne de văzut dacă Bucureștiul va accepta un președinte de formă sau va miza pe viitor pe o persoană cu perspective, un om care să fie lider adevărat, nu doar pe hârtie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web