Știri

Vântul face prăpăd la Brașov(FOTO)

Vântul puternic a doborât 2 copaci pe DN1A la 1 km de la ieșirea din Brădeț spre Cheia. În zonă se deplasează o autospecială de intervenție de la ISU Brasov si Districtul SDN Sacele. De asemenea, un copac a căzut pe un autoturism parcat în Brașov, pe strada Uranus nr.7. Se intervine cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Brașov. Tot astăzi în jurul orei 5 dimineață, o schelă a căzut peste 2 autoturisme, iar alta a fost la un pas de a se desprinde de o clădire aflată în reparații. Potrivit reprezentanților CFR, traficul feroviar este blocat între Timișu de Jos și Predeal din cauza unor copaci căzuți.

[24.02, 08:17] Sfreja Ciprian: Se intervine in zona gării Brasov ( sensul giratoriu) la un panou publicitar; exista riscul ca acesta sa cada; se intervine pt stabilizarea acestuia cu o autospeciala de interventie si o autoscara;

Si pe drumul spre Poiana Brașov se acționeaza pentru îndepărtarea a doi brazi căzuți. Se actioneaza și pentru îndepărtarea unei porțiuni de tablă de pe un bloc cu 10 etaje în Brasov, strada Harmanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web