InformațiiTurism-Utile

Vacanta mult visata, la un super pret. 30% reducere la circuitele turistice de la Bavaria Tour

Sunteti un impatimit al calatoriilor si va place sa va programati din timp o vacanta deosebita?  Daca doriti sa aveti parte de un concediu de neuitat in 2018, dar si sa beneficiati de un pret foarte bun,atunci nu trebuie neglijata oferta agentiei Bavaria Tour.  Aveti sansa sa alegeti circuite turistice de vis pentru din toate colturile lumii: China, Thailanda –Singapore-Malaezia, SUA, Scandinavia, Republica Dominicana, Cuba, Brazilia-Argentina-Patagonia, Africa de Sud, etc. Oferta agentiei Bavaria Tour cuprinde peste  350 de circuite pentru 2018, atat cu avionul, cat si cu autocarul.  Mai aveti timp pana pe data de 30 iunie sa va rezervati circuitul dorit si veti beneficia de o reducere de 30 %.  La pachetele mai scumpe, clientii vor descoperi reduceri substantiale.

 

Pe ce continent veti petrece vacanta in 2018? China, SUA si Australia, alegerile de top ale turistilor

 

Ce parte a globului doriti sa vizitati in 2018?  Daca v-ati gandit la un circuit de 9 zile in China, la pretul de 599 de Euro (reducere aplicata), veti avea sansa sa vizitati Beijing, Marele Zid, Shanghai (zhujiajiao), Hangzhou, Suzhou.  In pret intra si biletul de avion.

SUA, tara tuturor posibilitatilor, poate reprezenta destinatia dumneavoastra de vacanta in 2018.  Puteti petrece 11 zile de vis daca platiti 1030 de Euro.  Din itinerar nu vor lipsi New York, Cascada Niagara, Washington, Philadelphia, Atlantic City.

Doriri sa ajungeti in Australia?  Puteti petrece 11 zile de vis, in care sa ajungeti in Singapore, Cairns, Grafton, Sydney, Melbourne.  Pretul circuitului este de 2075 de Euro.

 

 Circuitele exotice, la mare cautare

Doriti sa ajungeti in Thailanda, Singapore si Malaezia si sa petreceti 18 zile in alta lume?  Profitati atunci de oferta Bavaria Tour si achizitionati pachetul care cuprinde 18 zile la pretul de 966 Euro.  Cu siguranta, veti strange amintiri, cat pentru o viata.  Din itinerariu nu vor lipsi Bangkok, Pattaya, Phuket, Kuala Lumpur, Insula Batam.

Circuitele vedeta pentru anul 2018 cuprind si Bali, Indonesia, Cuba, Mexic, Costa Rica, Republica Dominicana, Vietnam, etc.

 

Circuite atractive si in Europa

Puteti sa va bucurati de un circuit de 9 zile in Scandinavia cu avionul la pretul de 480 de Euro.  Veti avea sansa sa vizitati Finlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia.  Alte circuite turistice din Europa vizeaza Austria, Spania, Elvetia, Portugalia, Italia, Grecia, Rusia, etc.

Investiti in dumneavoastra si oferiti-va vacanta la care ati visat, la preturi speciale!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web