Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Vă expiră acordul de funcționare? Primăria Sibiu vă amintește înainte

Primăria Sibiu vine în sprijinul firmelor sibiene și, în loc să se limiteze la prevederile legale de a aplica amenzi pentru desfășurarea activității fără acord de funcționare, dorește să ofere un serviciu util operatorilor economici: înainte cu 40 de zile de expirarea acordului de funcționare le va aminti acestora că trebuie să solicite prelungirea valabilității. Reprezentanții firmelor în cauză vor fi informați prin intermediul unui e-mail despre aceasta și vor fi invitați la sediul Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, pentru a depune documentele necesare.

 

Pentru a pune la punct acest serviciu pe care instituția îl va gestiona cu personalul propriu, Primăria își actualizează baza de date de contact. Firmele sau persoanele fizice autorizate care doresc să beneficieze de acest serviciu sunt rugate să transmită pe acorduri@sibiu.ro o adresă de email pe care doresc să primească atenționarea. Vă rugăm să ne transmiteți această informație până în 31 mai 2017.

 

În 2016 a expirat valabilitatea a 1.925 de acorduri de funcționare. Doar 1.438 au fost prelungite, iar dintre acestea 305 cu întârziere, după data expirării.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web