Fără categorie

Va curge lapte și miere la Brașov în următorii ani. Se termină podul de la Fartec, vom aveam trenuri metropolitane, tramvaie, spitale

Brașovul va rupe tot în următorii ani! Dacă ne luăm după gura politicienilor locali, vor curge râuri de investiții la Brașov. Toate marile companii din lume se vor bate pentru a prinde un loc în parcul industrial ce urmează să fie construit în municipiu, firmele falimentare din industria aeoronautică se vor reloca sub Tâmpa pentru că aici este plin de ”specialiști”, trenurile vor circula ca pe timpul lui Ceaușescu, vor fi pline cu muncitori care vor face naveta la puzderia de firme din oraș, sistemul de sănătate va fi invidiat de marile țări dezvoltate din Europa, iar Suedia, Elveția, Olanda sau Franța vor trimite oameni la specializare în Brașov, pentru a lua lecții de management.

Orașul va fi împânzit de pubele pentru colectarea selectivă, iar cetățenii vor putea arunca plastic, sticlă, hârtie și metal în locuri special amenajate, tramvaiele moderne vor prelua sute de locuitori pe care îi va transporta dintr-un capăt în altul al orașului, nepotismul va dispărea din instituții în urma măsurilor luate de primarul care va ține legătura cu directorii de instituții doar prin intermediul rețelelor de socializare, astfel că nimeni nu mai poate interveni cu o ”șpagă”.

De asemenea, orașul va avea cele mai moderne arene sportive din țară, iar UEFA va sta cu ochii pe Brașov pentru a organiza o finală de Champions League sau un campionat mondial. Și mediul va fi prioritatea administrației locale. Pe drumul spre Poiana Brașov se vor planta doar copaci, iar vilele și blocurile vor dispărea din peisaj. Totodată, drumul spre stațiune va avea două benzi pe sens, chiar dacă una dintre ele va intra câte puțin prin ”casa de apă” sau hotelurile construite pe marginea drumului…În câțiva ani va fi construită și telegondola care va face legătura între gară și Poiana Brașov.

O altă noutate va fi reprezentată de pistele de bicicliști. Acestea vor lega Brașovul de toate localitățile învecinate. toți brașovenii vor avea cel puțin 2 biciclete de familie în case. În oraș va mirosi numai a liliac și iasomie, după măsurile dure luate de autoritățile locale care vor obliga tinerii proaspăt căsătoriți să planteze prin oraș la alegere ori liliac ori iasomie.

Schimbări vor fi și la clădiri. Centrul Istoric va fi tot reabilitat, iar Primăria și Prefectura vor fi luminate numai în roz. Și angajații vor fi altfel.

La Prefectură și Primărie se pot angaja doar oameni de calitate, condiția minimă fiind ca cei care intră pe funcții să aibă veniturile mai mici decât alocația copiilor, iar în CV trebuie trecute obligatoriu înjurăturile și jignirile din timpul protestelor împotriva ”infractorilor” din PSD.

De asemenea, se acceptă și relocarea persoanelor, mai ales cei care provin din ”Afumați”. Dacă ai rude cu sânge albastru, de asemenea, ai întâietate în schema aparatului de specialitate. Sunt acceptate și diplomele obținute prin America sau alte state, în urma participării la corul bisericii.

Trebuie menționat că brașovenii de etnie maghiară au dreptul din start la posturi călduțe la Consiliul Județean, Primărie sau Prefectură. Doar simpla lor prezență contează.

De revelion, focurile de artificii vor fi organizate numai pe facebook, datorită succesului extraordinar înregistrat în noaptea dintre anii 2020-2021.

 

articol pamflet de

Cristi FLOREA

redactor sef

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web