National

Urât! Eurodeputatul PSD Răzvan Popa amenințat și jignit în ultimul hal pentru că are o altă opțiune politică(VIDEO)

Comportament de interlopi pentru asa zisii aparatori ai dreptatii.

Incredibil pana unde au mers unii mebrii USR Brasov care nu au auzit de democratie, de optiuni politice, asa cum exista in toate tarile democratice. Ieri, un eurodeputat a fost agresat verbal pe strada, jignit si facut in toate felurile, doar pentru simplul fapt ca este membru la PSD si ca are o alta optiune politica. Acesta a depus si o plangere la Politia Brasov.

 

”Este revoltător ce se întâmplă. Trăim într-un stat de drept și fiecare cetățean, indiferent cum se numește, trebuie să se simtă în siguranță, acasă sau pe stradă. El și familia lui. Astăzi am fost calomniat, urmărit și amenințat că o să fiu căutat acasă, o amenințare directă din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu opțiunea mea politică. Pentru ce? Pentru o opțiune politică! Așa ceva nu mai are legătură nici cu democrația și nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limită….iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astăzi mi s-a întâmplat mie, mâine i se poate întâmpla oricui, și poate și mai grav, cu care acești indivizi nu sunt de acord. Democrația înseamnă vot și respectarea legilor.

De același tratament au avut parte atât colegii mei, Marius Dunca, Roxana Mînzatu, liderii PSD Brasov, dar și membrii simpli de partid care au fost jigniți și injurati. Totul s-a întâmplat astăzi, după alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PSD Brașov.

Deși au recurs la jigniri și amenințări, gesturi ce nu au nicio legătură cu lumea normală, filmarea a fost ștearsă de pe contul USR Brașov si al reprezentantului Codruț Bucur. Dar rămâne totuși proba pentru infracțiunea de amenințare!”, a scris Razvan Popa pe contul sau de facebook.

Vezi VIDEO

One thought on “Urât! Eurodeputatul PSD Răzvan Popa amenințat și jignit în ultimul hal pentru că are o altă opțiune politică(VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web