Parlamentar de Brașov

Unitate la nivelul PSD. Mandat de încredere și susținere pentru președintele Liviu Dragnea

Organizația Județeană Brașov va avea 54 de reprezentanți la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 10 martie. Componența delegației a fost stabilită în Conferința Extraordinară a filialei, întrunită în data de 28 februarie 2018.

Cu această ocazie a fost adoptată, în unanimitate, o rezoluție de acordare a unui mandat de încredere și susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Conferința Extraordinară reunește membrii Comitetului Executiv Județean, membrii Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj, membrii Comisiei județene de Control Financiar Intern, parlamentarii, europarlamentarii, primarii, viceprimarii și consilierii județeni ai organizației, în conformitate cu Statutul PSD.

Argumentele care au stat la baza acestei decizii sunt: câștigarea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu un scor istoric, menținerea majorității parlamentare, menținerea puterii executive (guvernării) în ciuda tuturor atacurilor, îndeplinirea măsurilor din Programul de Guvernare, conform angajamentelor asumate în fața electoratului și menținerea partidului unit și puternic.

”Este o decizie a Organizației Județene, adoptată în mod democratic, în urma dezbaterilor. Este important ca partidul să fie unit, Liviu Dragnea a demonstrat că are capacitatea de a ne mobiliza pentru a realiza măsurile din Programul de Guvernare, program cu care am câștigat încrederea românilor. Avem o responsabilitate în fața lor, avem obligația de a ne respecta promisiunile în ciuda tuturor piedicilor” afirmă președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web