Infracțional

Un turist francez era cât pe ce să se întoarcă acasă fără bagaje!

Era cât pe ce să se întoarcă acasă, în Franța, fără bagaje! Polițiștii locali au recuperat din centrul Brașovului un troller care, cel puțin la prima vedere, părea abandonat. Bagajul aparținea unui cetățean străin, care era deja în drum spre aeroport pentru a se întoarce în țara de baștină.

J.D.P. a petrecut doar o noapte în Brașov fiind în tranzit și, a doua zi de dimineață, s-a îmbarcat într-un mijloc de transport, împreună cu grupul, mașină care urma să îl ducă la Sibiu, la aeroport. În graba și agitația de dinainte de plecare, francezul și-a uitat bagajul pe caldarâm, pe strada Apollonia Hirscher. Polițiștii locali aflați în patrulare în zona de competență au preluat geamantanul și le-au sugerat patronilor de terase din apropiere, unde să îl îndrume pe cel în cauză, în cazul în care acesta apărea. În tot acest timp, agenții au verificat toate posibilitățile și, într-un final, au dat de francez, care era deja în drum spre aeroport.

Bagajul omului a fost predat unei firme de transport pe bază de proces verbal, cu știinta și aprobarea uitucului, care într-un sfârșit, a intrat în posesia valizei, chiar ănainte de a părăsi România. Barbatul a fost foarte fericit și impresionat, și le-a transmis polițiștilor locali din Brașov mulțumiri, ținând cont că în bagaj erau și suveniruri la care ținea foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web