De ultimă oră

Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un imobil

La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii Biroului Rutier Brașov au constatat producerea unui accident rutier pe str. Iuliu Maniu, din municipiul Brașov.

 Un bărbat de 23 ani care a condus un autoturism pe str. Iuliu Maniu, dinspre str. 13 Decembrie spre str. Nicolae Iorga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a derapat și s-a lovit de zidul imobilului cu nr. 23.

 ”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală  a conducătorului auto și a unui pasager de 24 din autoturismul condus de acesta. Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de1,47  mg/l alcool pur. În consecință acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web