National

Un sacelean, campion național la Orientare în Alergare

Petru Tulban de la CS Babarunca Săcele a obținut primul titlul de campion național pentru clubul săcelean la Campionatele Naționale de Orientare în Alergare, care au avut loc între 1 – 3 septembrie în împrejurimile orașului Victoria. Titlul obținut de Petru Tulban este primul titlul de campion național la Orientare în Alergare pentru sportul săcelean.
Performanța a fost obținută la categoria M12 în proba de Lungă Distanță. Petru Tulban a mai obținut un loc 3 în proba de Medie Distanță și locul 2 la Cupa Țara Făgărașului, competiție care a cumulat rezultatele obținute în trei zile de concurs.
Un alt sportiv de la CS Babarunca, Ioan Iacob a obținut la aceași categorie locul 4, la proba de Lungă Distanță. La competiție au fost prezenți 28 de concurenți de la cele mai puternice cluburi din țară.
Sportivii de la Babarunca au obținut rezultate foarte bune și la campionatele naționale de veterani. Cristina Ștefan a câștigat 3 titluri de campioană națională la categoria F45, Ruxandra Dopovecz locul 3 la Medie Distanță la F50, Dan Gârboan locul 3 la Medie Distanță M35 și Daniel Ștefan locul 3 la Ștafetă M35. Tot de la Babarunca Săcele a fost prezent la competiție și cel mai în vârstă competitor Iuliu Dopovecz senior, singurul competitor la M85.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web