Parlamentar de Brașov

Un primar are program de lucru normat? El e „la program” 24 din 24 de ore!

Nu am fost și nu voi fi între politicienii din opoziție care să înjure PSD de dimineata până seara, indiferent ce face, că doar asa te remarci in opoziție.Eu sunt altfel.Eu cred cu tărie că trebuie sancționate derapajele, inconsecventa, minciuna, prezentandu-le oamenilor soluțiile tale și mai ales spunandu-le adevărul. În cazul Legii Salarizării Unitare, de exemplu, lege care trebuie să elimine inechitățile din sistem și să încurajeze absorbția de fonduri europene.

Nu sunt deloc de acord cu propunerea Guvernului ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de CJ sa nu beneficieze de stimulente din implementarea proiectelor europene pentru că nu sunt implicați scriptic in implementarea proiectului. O mare aiureala! Pai ce, un primar are program de lucru normat? El e „la program” 24 din 24 de ore! Astfel am ajuns sa preiau și să susțin propunerea Asociației Municipiilor din Romania, a Asociației Orașelor și a Asociației Comunelor din Romania. După ce am trecut amendamentul prin Comisia Economică și cea de Buget-Finanțe, astăzi la Comisia de Admistrație, Secretarul de Stat din Ministerul Muncii a confirmat că nu susține amendamentul, așa că PSD nu l-a avizat favorabil azi (ieri, n.n.).

O spun public, nu țin la paternitatea amendamentului, mai ales că propunerea vine de la asociațiile mai sus menționate, și vreau că acest amendament să fie adoptat, nu pentru că vine de la un PNL-ist sau PSD-ist ci pentru că așa e drept! Așa cum am spus și la Legea darii în plată, DREPTATEA N-ARE CULOARE POLITICA! Și aici e vorba de dreptate și de stimularea primarilor în atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților.

Adică Win-win! de

Daniel Zamfir-senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web