Turism-Utile

Un brașovean așteaptă de 3 săptămâni ca un șofer să își ia mașina de pe locul său de parcare. Deși plătește pentru loc, Primăria Brașov refuză să-l ajute

Un brașovean încearcă de vreo 3 săptămâni să ”scape” de o mașină cu numere de Spania abandonată de un șofer pe locul său de parcare din fața blocului. A înțeles o zi, două, trei, dar conducătorul auto nu a mai apărut să-și ridice mașina de pe locul concesionat de brașovean. A sunat la Poliția Locală, dar fără prea mare succes. Polițiștii au venit, au văzut, au lăsat o înștiințare în geam și cam atât, pentru că, din păcate, nici ei nu au prea multe posibilități.

Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite, dar Primăria Brașov refuză să-i ajute pe contribuabilii care plătesc totuși niște sume anual pentru că folosesc locurile de parcare. Normal ar fi să existe posibilitatea ridicării acestor autoturisme pentru ca oamenii să nu mai plătească taxe degeaba administrației locale. De asemenea, ar trebui ca Primăria Brașov să aibă o platformă cu care să poată ridica mașinile abandonate, dar și cele care sunt parcate aiurea și blochează traficul rutier sau accesul pietonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web