Actualitate

Un brașovean a dat în judecată Guvernul României și Comitetul Național pentru Situații de Urgență (FOTO)

Brașoveanul Goga Silviu Alexandru, jurist-master în drept, a depus la Curtea de Apel Brașov o cerere de chemare în judecată împotriva Guvernului României și a Comitetul Național pentru Situații de Urgență! Prin această acțiune, Goga Silviu Alexandru, solicită instanței de judecată, anularea integrală sau parțială a Hotărârii CNSU nr. 16 din 10.03.2021 și anexele acesteia, emiterea unui alt HCNSU care să cuprindă măsuri graduale de combatere a COVID 19, fără limitarea dreptului de circulație în intervalul orar 22 – 05 condiționat de o declarație pe proprie răspundere, potrivit ASUM Brașov.

Goga Silviu Alexandru consideră că hotărârea CNSU restrânge și încalcă drepturile omului, dreptul la liberă circulație, dreptul al viață intimă. Acțiunea este motivată pe 23 de pagini! Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Brașov sub nr. 159/64/2021.

Ținând cont că vorbim de o îngrădire, o încălcare a drepturilor omului, ASUM Brașov s-a alăturat demersului și a depus, la Curtea de Apel Brașov, o cerere de intervenție accesorie în acest proces. Prin cererea de intervenție, ASUM Brașov solicită instanței de judecată admiterea acțiuni și anularea Hotărârii CNSU nr. 16 din 10.03.2021 și anexele acesteia.

foto:ASUM

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web