InformațiiPolitic-Administrativ

Tupeu de liberal: trimite comunicat politic în numele Consiliului Județean Brașov. Adrian Veștea amestecă politicul într-o instituție publică de stat

Liberalul Adrian Veștea confundă Consiliul Județean Brașov cu Organizația PNL pe care o conduce. Astăzi, jurnaliștii brașoveni s-au trezit cu un comunicat de presă venit de la Consiliul Județean prin care Adrian Veștea anunță că Biroul Permanent Național al PNL a validat candidatura sa pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Brașov.

Ce legătură are Consiliul Județean Brașov cu decizia Biroului Permanent Național al PNL, poate explică chiar Adrian Veștea, cel care își face campanie electorală pe banii publici, pe banii brașovenilor, având în vedere că transmite comunicate politice de la biroul său din Consiliul Județean.

”Astăzi, Biroul Permanent Național al PNL a validat candidatura mea pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Brașov.

Este un demers firesc, după un prim mandat de succes, pentru a asigura continuitate în aplicarea strategiei de dezvoltare a județului Brașov, strategie pe care am început-o în 2016.

Cele trei mari obiective pe care le urmăresc sunt:

* Finalizarea Aeroportului Internațional Ghimbav-Brașov, proiect la care am intrat în linie dreaptă

* Continuarea investițiilor în Sănătate

* Continuarea investițiilor în infrastructura rutieră administrată de Consiliul Județean Brașov

Îmi propun, de asemenea, ca județul Brașov să rămână principala destinație turistică din țară”, a scris Adrian Veștea în comunicatul transmis jurnaliștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web