De ultimă oră

Trei turiști din Iași au disparut în munții Făgăraș. Două dintre persoane sunt tată și fiu

Trei persoane au disparut in muntii Fagaras. Doi dintre cei disparuti sunt tata si fiu. Alerta a fost lansata in cursul zilei de miercuri de un calugar de la Schitul Breaza care a semnalat prezenta in apropierea lacasului de cult a unui autoturism. Imediat autorităţile au dispus începerea căutărilor. Inclusiv un elicopter a survolat in zona. De asemenea, s-a luat legatura si cu familiile celor disparuti pentru a afla mai multe amanunte despre cei trei.

Unul dintre cei trei turişti căutaţi în Masivul Făgăraş a fost localizat, spune şeful DSU, Raed Arafat, dar omul nu pare să fie în viaţă. Salvamontiştii au chemat în ajutorul lor şi un elicopter.

 

De miercuri 4.04.2018, Octavian, soțul meu și T. sunt dați dispăruți în masivul Făgăraș. Ca să nu apară speculații de niciun fel, am optat să vă transmit informațiile oficiale de care dispun. Sunt mobilizate Poliția, Jandarmeria, ISU, CJ Brașov; Salvamont Victoria; Salvamont Sibiu; pilot. Comunicarea este promptă cu autoritățile. De asemeni, cu familia prietenului nostru. Joi nu a fost aparat disponibil. Vineri și sâmbătă nu au fost condiții de zbor. Duminică elicopterul a survolat văile sudice. Nu au fost văzuți. Un indiciu: avalanșă pe Valea Viștea Mare. 
Acum, un elicopter survolează văile nordice. Așteptăm raportul.Vă țin la curent. Informațiile valide sunt strict cele care vin din partea mea. NU vă asumați și NU transmiteți zvonuri, păreri. Am încredere în experiența și prudența adulților, precum și în mentalul și rezistența lui Octavian (18 ani).Gândul cel bun pentru voi toți”, scrie Amelia Sandu Andries, sotia unuia dintre barbatii disparuti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web