InformațiiȘtiri

Trei huligani au pus gand rau oglinzilor autoturismelor de pe N. Balcescu

Dar cu oglinzile ce ati avut?  Trei tineri din Brasov nu au gasit alt mod in care sa isi petreaca timpul liber decat sa vandalizeze masinile parcate regulamentar pe str N. Balcescu.  La data de 08.05 a.c., în jurul orelor 02.30, Poliţia Municipiului Braşov – Secția 1 Poliție, a fost sesizată cu privire la faptul că, un grup de trei persoane, aflat pe str. N. Bălcescu din municipiul Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 61, provoacă distrugeri oglinzilor laterale a mai multor autoturisme parcate în zonă.

În temeiul sesizării, a fost constituită echipa operativă, care,  a identificat autorii faptei, trei bărbați cu vârste de 27, 26, respectiv 22 de ani, cu privire la care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Prin ordonanța emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la data de 08.05 a.c.,  s-a dispus reținerea bărbaților pentru 24 ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Brașov în vederea stabilirii întregii stări de fapt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web