Infracțional

Trei accidente rutiere produse intr-o singura zi de soferi bauti

Trei soferi aflati in stare de ebrietate au produs nu mai putin de trei accidente rutiere in mai putin de 24 de ore.  La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Poliției Stațiunii Poiana Brașov au depistat un bărbat de 30 ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe str. Poiana Ruia, din stațiune, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 01.35, polițiștii Biroului Rutier Brașov au constatat producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în județul Brașov, pe B-dul Saturn, din municipiul Brașov. La testarea conducătorului auto, bărbat, de 46 ani, din județul Brașov, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost de 0,41 mg/l  alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii Secției  Poliție Rurală Feldioara au constatat producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe DC 49A, din localitatea Vama Buzăului.  Un bărbat de 24 ani, din județul Brașov care a condus un autoturism pe DC 49A, în dreptul imobilului cu nr. 796 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul din lemn ce împrejmuiește locuința.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost de 0,89 mg/l  alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Întorsura Buzăului pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web