De ultimă oră

Traseu modificat pentru autobuzele de pe linia 50

Autobuzele care deservesc linia 50 vor circula de luni, 25 septembrie 2017, pe un traseu modificat temporar, în sensul că vor întoarce în cartierul Șchei pe Strada Podul Crețului, înainte de a ajunge la stația denumită ”La Moară”. Schimbarea este determinată de începerea unor lucrări de infrastructură ce vizează consolidarea albiei pârâului care curge prin zonă.

În aceste condiții, traseul liniei 50 este configurat prin Livada Poștei – Mureșenilor – C. Brâncoveanu – Piața Unirii – Pe Tocile – Podul Crețului și retur prin zona Pe Tocile – Piața Unirii – Poarta Șchei – Nicolae Bălcescu – Castanilor – Livada Poștei. Noile grafice de circulație vor fi afișate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro și vor purta mențiunea ”Valabil din 25 septembrie 2017”. Noile orare vor fi afișate în cursul zilei de duminică 24 septembrie a.c.

Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura un serviciu de transport public cât mai calitativ și în zona respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web