Brasov

Transport metropolitan doar pe hârtie. În realitate, nu sunt autobuze

Transport metropolitan, dar numai pe hârtie. Deși s-a luat hotărârea introducerii transportului metropolitan, multe localități din județ încă mai au de așteptat. Este și cazul comunei Tărlungeni unde trebuia sa fie introdus transportul de la 1 martie. Numai că acest lucru nu se va întâmpla, nici la Tărlungeni, dar nici la Zărnești sau Hălchiu. Cel puțin așa a susținut ieri primarul comunei Tărlungeni, Severius Beșchea. Acesta a anunțat într-o conferință de presă că s-a săturat de această incertitudine și de modul în care se face transport de persoane în comuna sa.

„Le-am promis cetăţenilor că de mărţişor vor veni autobuze noi în Tărlungeni, chiar dacă subvenţionam activitatea. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla pentru că operatorul de transport nu este pregătit. Noi ne-am pregătit, am prevăzut și în bugetul local pe anul 2020 suma de 600.000 de lei, pentru susţinerea transportului metropolitan”, a declarat primarul Severius Beșchea.  

Mai mult decât atât, primarul este hotărât să nu dea niciun ban la RATBV dacă această comuna nu beneficiază de autobuze noi. ”Vreau ca cetățenii mei să circule cu autobuze noi care vara să ofere aer condiționat, iar iarna căldură. Nu mai vreau să știu că oamenii mor de cald vara în aceste mijloace de transport și când este frig îngheață în autobuze”, a completat primarul din Tărlungeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web