Știri

Transilvania IT Forum 2018- “Depaseste limITele!”

Ajuns la a V-a editie, “Transilvania IT Forum”, organizat de TopTech , a devenit treptat un eveniment IT de referinta in zona Transilvaniei.

Forumul  va avea  loc in perioada 23 -24 Mai 2018  la Paltinis  si va gazdui peste 100 de invitati manageri , manageri IT si reprezentanti ai celor mai importante companii din Transilvania.

Prin prezenta si suportul partenerilor:  XEROX, KASPERSKY LAB, HP INC, HP ENTERPRISE, CISCO, EPSON, DELL, BROTHER,  ZEBRA, JABRA, APC SCHNEIDER, LOGITECH, “Transilvania IT Forum” conecteaza  mediul de business la  cele mai noi solutii si tehnologii din domeniul IT .

Prezentarile din cadrul conferintelor si sesiunle demo, vor raspunde provacarilor actuale si se vor concentra asupra aspectelor care vin sa sprijine si sa imbunatateasca dezvoltarea activitatii si a proceselor tehnice din departamentele IT ale companiilor. Unul din subiectele abordate va fi regulamentul GDPR  (Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale)  modul in care se va implementa si isi va produce efectele incepand cu data de 28 Mai 2018.

Prin multitudinea de informatii expuse in cadrul conferintelor si contactul direct cu reprezentantii brandurilor IT prezente, “Transilvania IT Forum”, isi propune sa creeze oportunitati  pentru a eficientiza activitatea in companii si pentru a sprijini dezvoltarea acestora.

TopTech este o companie romaneasca cu capital privat si detine filiale in : Deva, Sibiu, Medias, Timisoara, Alba Iulia si  Cluj Napoca. Infiintata in anul 1992, TopTech a reusit sa se remarce ca unul din cei mai importanti furnizori si integratori de solutii IT din Transilvania.

Compania are in prezent peste 90 de specialisti certificati, pregatiti sa raspunda oricaror provacari din domeniu.

TopTech este centru autorizat de service si ofera suportul necesar in  proiectarea si implementarea solutiilor IT: audit, externalizare IT, administrarea serverelor, consultanta IT, servicii cloud, mentenanta echipamente .

Cu  o experienta de 25 de ani in domeniul printingului,TopTech ofera servicii profesioniste, adaptate oricarui tip de business. Managed Printing Services (MPS) este una dintre cele mai importante solutii oferite,  compania inregistrand  peste 500 de contracte pe printing pe acest segment .

Sistemele integrate de securitate TopTech  ofera pachetul complet de solutii de control acces si pontaj, antiefractie, supraveghere video, solutii antiincendiu si alarmare publica pentu a  asigura flexibilitatea necesara indiferent de cerintele   clientilor.

Prin orientarea continua catre clienti si performantele acestora, TopTech a contribuit constant la dezvoltarea comunitatilor IT locale, sprijinind prin activitatea sa si prin solutiile oferite,  companiile din regiunea Transilvaniei si Zona de Vest a tarii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web