Actualitate

Traficul feroviar blocat intre Predeal si Brasov. Prefectul judetului se afla la fata locului (FOTO)

UPDATE: 21.10.Traficul feroviar a fost reluat pe un singur fir in reteaua electrica, iar pe celalalt fir circula doar locomotive Diesel, urmand ca pana dimineata echipele de muncitori sa remedieze problema.

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu,  a mers in aceasta seara intre Predeal si Brasov, unde circulatia feroviara a fost paralizata din cauza unui copac care a cazut pe linia ferata. Reprezentantul Guvernului a discutat cu echipele de muncitori care lucrau pentru remedierea situatiei.

”Am mers in locul unde linia ferata a fost afectata de caderea unui copac, undeva intre Predeal si Brasov. Am vrut sa vad la fata locului care este situatia. O echipa din Campina si una din Brasov lucreaza pentru remedierea problemei. In pofida ninsorii, oamenii chiar isi dau tot interesul pentru ca circulatia trenurilor sa revina la normal. In prezent, traficul feroviar este inchis”, a declarat Marian Rasaliu, prefectul judetului Brasov.

In paralel, reprezentantii Prefecturii si cei ai ISU Brasov verifica serviciul de permanenta la mai multe primarii din judetul Brasov. Avand in vedere atentionarile si avertizarile emise de ANM privind posibilitatea producerii unor fenomene hidrometeorologice periculoase, la nivelul primariilor din judet s-a dispus instituirea serviciului de permanenta. Instituirea serviciului de permanenta la primarii in asemenea situatii este ceruta de legislatia specifica, dar si prin ordin de prefect.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web