De ultimă orăEconomicFără categorieLifestyleȘtiri

Scurt metrajele despre munte participante la concursul Digital Carpatica vor fi premiate la Brașov

Agenția Metropolitană și ALPIN FILM FESTIVAL anunta festivitatea de premiere a concursului de filme de scurt metraj realizate cu dispozitive digitale mobile ( telefoane , GoPro, aparate foto , drone , etc). Evenimentul se va desfășura vineri, 17 martie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Reduta” Brașov.

Digital Carpatica este o competiție de film organizată de Agenția Metropolitană Brașov și ALPIN FILM FESTIVAL, la care participanții au putut înscrie filme de scurt metraj de maximum trei minute, având ca subiect “Muntele”.

În perioada ianuarie – martie 2017 au fost trimise pentru competiție peste 80 de filme dintre care 30 au fost reținute pentru jurizarea finală. Filmele din competiție sunt disponibile pentru publicul larg pe platforma http://alpinfest.pbv.ro/.

Juriul din acest an este format din directorul general al Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David, cunoscutul alpinist și explorator Cornel Gălescu (Coco) și regizorul și omul de televiziune Șerban Georgescu.

Vor fi oferite două premii, Marele Premiu și un Premiu Special. Câștigătorii vor fi premiați cu echipamente de filmare GoPro în valoare de 2500 respectiv 1000 RON. Vineri seara vor fi proiectate cele mai bune filme trimise de către participanți și vor fi anunțați câștigătorii ediției 2017 Digital Carpatica.

Reamintim că Alpin Film Festival este singurul festival internațional de film, carte și fotografie destinat promovării culturii și civilizației montane din România. Editia – II , 2017 a festivalului a avut loc între 23 -29 ianuarie martie 2017 la Predeal Busteni si Brasov . Festivalul este inspirat de succesul altor manifestări de acest gen din întreaga lume: BANFF (Canada), GRENOBLE (Franța), KATHMANDU (Nepal). Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul festivalului – www.alpinfilmfestival.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/alpinfilmfestival

Trailer-ul oficial AFF 2017: https://vimeo.com/200185713

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web