Turism-Utile

„Târgul de Paște“ al copiilor din centrele de plasament ale DGASPC Brașov, la Coresi

Pe 11 și 12 aprilie 2017, copiii și tinerii din centrele de plasament și complexele de servicii aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov își vor expune la Coresi Shopping Resort decorațiunile create pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, la expoziția „Târgul de Paște“.

Timp de două zile, copiii de la centrele din Tărlungeni, Hărman, Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Zărnești, Râșnov și Brasov îi vor încanta pe brașoveni cu aranjamente, coșulețe, măști, tablouri, icoane sau ouă încrustate realizate de ei, în centre.

Prin această manifestare vrem să le arătăm brașovenilor că tinerii și copiii din casele de copii nu sunt hoți sau delicvenți, ci sunt la fel cu orice alt copil din familie, cu diferența că nu au avut norocul de crește alături de familiile lor, din motive ce nu țin de ei. Targul de Paste de la Coresi se desfasoara intre orele 14 si 20, in zilele de 11 si 12 aprilie.

„Târgul de Paște“ al copiilor din centrele de plasament ale DGASPC Brașov începe să devină o tradiție, el aflându-se deja la cea de-a doua ediție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web