InformațiiȘtiri

Tanara de 18 ani sechestrata de fostul iubit

 O tanara de 18 ani a ajuns sa regrete amarnic fosta relatie de iubire.  La data de 03.05 a.c., Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 18 ani cu privire la faptul că, în data de 02.05.017,  fostul său prieten, un bărbat de 20 de ani, cu care tocmai a încheiat o relație derulată pe parcursul a 9 luni, a obligat-o să meargă la domiciliul său, în localitatea Bran și, prin acte de violență, a împiedicat-o să părăsească  locuința, timp în care i-a deteriorat telefonul mobil. Persoana vătămată a reușit contactarea fratelui său, cu ajutorul căruia a și părăsit respectiva locație.

În temeiul sesizării, a fost constituită echipa operativă, care,  a identificat autorului faptei, cu privire la care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere.

Prin ordonanța emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la data de 04.05 a.c,  s-a dispus reținerea bărbatului  pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web