Informații

Tanar retinut dupa ce a amenintat alti soferi si le-a avariat masinile

Aroganta maxima in trafic la doar 21 de ani. La data de 11 iulie a.c., în jurul orelor 08.30,  polițiști din cadrul Secția 2 Poliție Braşov au identificat un bărbat, de 21 ani, suspect de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere și amenințare.

Astfel, la data de 06 iunie a.c., în jurul orei 14.46, în zona străzii Calea Făgărașului, din municipiul Brașov, acesta a fost implicat într-o șicanare în trafic în urma căreia a adresat amenințări celuilalt conducător auto și a provocat distrugeri autoturismului condus de acesta.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 15.30, în zona străzii Calea Feldioarei, din municipiul Brașov, bărbatul a fost implicat într-uni incident similar, în urma căruia, de asemenea, a adresat amenințări celuilalt conducător auto și a provocat distrugeri autoturismului condus de acesta.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web