De ultimă oră

Tânăr lovit în cap cu o țeavă. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 27.05 a.c., în jurul orelor 22.35, Secția 3 Poliție Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 34 ani, în timp ce se afla pe str. Basarabiei, din municipiul Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 16, a fost lovit de către o persoană necunoscută, cu un corp contondent, în zona capului.

În temeiul sesizării, a fost constituită echipa operativă, care, acționând cu operativitate,  în zona adiacentă comiterii faptei, a identificat o persoană de sex masculin, ale cărei semnalmente corespundeau descrieri făcute de persoana vătămată agresorului iar la controlul corporal efectuat acestuia, asupra sa a fost găsit un corp contondent.

”Împotriva acestuia s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.La data de 28.05 a.c., în baza probatoriului administrat în cauză și a propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov,  instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web