InformațiiInfracțional

Tâlhari prinși de un polițist aflat în timpul liber

La data de 07 martie 2020, în jurul orei 10.00, un polițist, aflat în timpul liber, din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Secția 2 Poliție Brașov, în timp ce se afla pe bld. Victoriei din mun. Brașov, a observat faptul că un bărbat este victima unei infracțiuni de tâlhărie.

          Agentul șef de poliție a urmărit persoanele implicate și a reușit să o imobilizeze pe una dintre acestea.

          Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 23 ani, în timp ce se afla pe bld. Victoriei din mun. Brașov, ar fi fost agresat fizic de către o persoană, fiind lovit în zona feței și i-ar fi sustras mai multe bunuri pe care le avea în mână.

          Persoana bănuită de săvârșirea faptei, care era însoțită de o altă persoană, a părăsit locul faptei.

          Aflându-se în apropiere, colegul nostru a reacționat prompt, urmărind cele două persoane și reușind, în scurt timp, imobilizarea uneia dintre acestea.

          Cele două persoane au fost identificate,ca fiind doi tineri în vârstă de 15 ani din mun. Brașov  și 19 ani din mun. Săcele, jud. Brașov. 

          În cauză,  s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov vă recomandă să apelați de îndată numărul unic de urgență 112 dacă sunteți victima sau martorul unei infracțiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web