Infracțional

Sub influența drogurilor, a intrat cu mașina într-un parapet metalic

La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii Serviciului Rutier Brașov au constatat producerea unui eveniment rutier pe DN 11.

 Un bărbat de 25 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DN 11, dinspre Brașov spre Hărman, la km. 5 + 840 m., a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a trecut peste scuarul ce separă cele două sensuri de mers, a intrat pe contrasens după care a revenit pe sensul său de mers și a intrat în coliziune cu parapetul metalic de protecție, din dreapta.

 

”Conducătorul auto a fost examinat la fața locului de un echipaj medical dar a refuzat transportarea la o unitate medicală. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului.La testarea conducătorului auto, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0 dar la testul rapid pentru depistarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice.Autovehiculul a fost indisponibilizat și depozitat în curtea I.P.J. Brașov”, au precizat reprezentantii IPJ Brasov.

Polițiștii au întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web