Politic-Administrativ

Stimate locuitor al Râşnovului

Atunci când au fost alegeri, ai tot primit astfel de mesaje. Multe persoane ȋsi amintesc de tine doar atunci când sunt alegeri ca sặ ȋti transmitặ cât de important este votul tặu pentru ei. Pe aceştia cred cặ, pe 11 iunie, ȋi vei ignora, pe bunặ dreptate.

Pentru mine este prima scrisoare pe care  ţi-o adresez ca fiu al Râşnovului care a ȋnvặtat, a muncit şi şi-a clặdit o familie aici. Vin în casa ta cu inima deschisặ, cu credinţa şi cu mesajul schimbării.

Acum un an, dintre zeci de candidaţi la Consiliul Local, mi-ai acordat votul pentru a te reprezenta. Îţi mulţumesc pentru încredere! În toată această perioadă am ascultat păsurile tale şi m-am străduit să fac tot ceea ce a stat în puterea mea pentru ca Râşnovul să fie gestionat corect şi eficient. Însă a fost greu, căci majoritatea desemnată să ne conducă destinele este nepăsătoare la problemele oamenilor de rând şi îşi urmăreşte doar propriile interese. Ascultându-ţi necazurile AM ÎNŢELES CĂ VREI O ALTFEL DE ADMINISTRAŢIE. Una TRANSPARENTĂ, aflată ÎN SLUJBA FAMILIEI TALE.

Pentru că ÎMI PASĂ DE RÂŞNOV ŞI DE SEMENII MEI, vin în faţa ta şi îţi cer votul pentru funcţia de primar. Am energia şi ştiinţa să îmi pot servi semenii cu cinste, dragoste şi credinţă. Am proiecte concrete şi vreau să le pun în aplicare pentru a demonstra că atunci când te pui în slujba oamenilor nimic nu este imposibil. Programul meu este realist şi se bazează pe discuţiile purtate cu râşnoveni din toate cartierele, oameni abandonaţi de cei care au condus până acum oraşul.

Contracandidaţii mei ţi-au spus că sunt singur şi nu voi putea face nimic pentru tine şi familia ta. Dar s-au înşelat. Eu nu sunt singur! Te am alături de mine pe tine, râşnoveanul de rând, care până acum nu a fost ascultat şi respectat. Te am alături pe tine, omul care s-a săturat ca votul lui să fie răsplătit doar cu vorbe goale, care s-a săturat ca banul public să fie cheltuit netransparent.  Şi mai am ceva ce nu au ei: CREDINŢA CĂ VOM REUŞI SĂ GOSPODĂRIM RÂŞNOVUL ÎMPREUNĂ!

Din dorinţa de a rămâne la butoanele puterii, unii dintre cei care îţi cer acum votul ţi-au spus că banii pentru proiectele de dezvoltare a oraşului vin de la Consiliul Judeţean. FALS! DEZVOLTAREA RÂŞNOVULUI ŢINE EXCLUSIV DE GUVERN. Iar acolo am găsit susţinerea politică, astfel încât proiectele mele să poată fi implementate.

Cei care până acum ne-au condus destinele din spatele uşilor închise ale Primăriei, ţi-au mai spus că fără o majoritate în Consiliul Local nu voi putea face nimic. Au făcut-o pentru că EI NU AU ÎNŢELES CĂ PRIMĂRIA SE CONDUCE CU RÂŞNOVENII ŞI DE CĂTRE RÂŞNOVENI.

Dacă vei decide să votezi pentru mine, însemnă să alegi un primar cu ale cărui principii şi mod de viată eşti de acord şi despre care ştii că îţi poate susţine interesele. Ca fiu al Râşnovului cred că ESTE VREMEA SĂ RIDICI CAPUL DIN PĂMÂNT şi SĂ ALEGI UN OM CĂRUIA ÎI PASĂ DE SEMENII SĂI. Am încredere că, alături de tine şi cu ajutorul lui Dumnezeu, doar MUNCIND ÎMPREUNĂ vom avea realizări concrete şi durabile.

De aceea, PE 11 IUNIE IEŞI LA VOT! Indiferent dacă îmi vei acorda votul sau nu, trebuie să ştii că VIITORUL TĂU STĂ ÎN DECIZIA TA DE A ALEGE. Îţi trebuie doar câteva minute SĂ ALEGI CU MINTEA, SUFLETUL ŞI CONŞTIINŢA. Nu-i lăsa pe alţii să decidă viitorul tău, al părinţilor şi al pruncilor tăi.

Cu consideraţie, respect şi credinţă,

DIACONU Daniel Nicolae-OM CĂRUIA ÎI PASĂ DE RÂŞNOVENI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web