Turism-Utile

Spectacol caritabil, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului

Asociațiile THEOEMYDOR și RAZĂ DE SPERANȚĂ Brașov, cu sprijinul Primăriei Prejmer și al Protopopiatului Ortodox Săcele, organizează duminică, 2 aprilie 2017, de la ora 16.00, la Centrul Cultural „Stefan Ludwig Roth” Prejmer, spectacolul caritabil „Îmbrățișează diferența”, al cărui scop este strângerea de fonduri pentru copiii cu tulburări din spectrul autist. De altfel, evenimentul are loc chiar în data, când la nivel mondial, este marcată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Invitații spectacolului de duminică sunt prim-balerinii Emilia și Dorin Mirea, Cvintetul vocal „Anatoly”, Rodica Stan, Sabine Doros, Grupul Folk „Românașul” de la Școala Gimnazială Prejmer și Ansamblul „Izvoarele Prejmerului”. Prezentator: Irina Palade de la Antena 1 Brașov.

Valoarea unei invitații la acest spectacol este de 30 de lei, iar acestea pot fi găsite la asociațiile organizatoare: THEOEMYDOR (telefon: 0722.391.279) sau RAZĂ DE SPERANȚĂ (telefon: 0746.046.466).

Asociația Internațională a Femeii Creștine (AIFC) Brașov, unul dintre partenerii evenimentului de duminică, a susținut și va susține în continuare cauza copiilor cu autism, fiind alături de aceștia și implicându-se activ în strângerea de fonduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web