De ultimă oră

Sot si sotie retinuti dupa ce au devenit recalcitranti si au distrus bunuri intr-o benzinarie de pe Soseaua Cristianului

Week-end plin de adrenalina pentru angajatii unei benzinarii din Brasov.  La data de 27 august a.c., în jurul orei 05.15, polițiștii din cadrul Secția 2 Poliție Braşov au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta benzinăriei de pe str. Șoseaua Cristianului, nr. 8A, a avut loc o altercație între trei persoane.

Echipa constituită s-a deplasat la fața locului unde  a identificat un bărbat de 43 ani și o femeie de 42 ani, soț și soție, care au ajuns la benzinărie într-un autoturism taxi, condus de un bărbat.  Între cei doi bărbați a intervenit o stare de tensiune ce a culminat cu lovirea conducătorului taxiului de către celălalt bărbat. În timpul conflictului, angajata benzinăriei a fost bruscată de soția agresorului, iar mai multe bunuri din incinta stației au fost deteriorate.

Atât bărbatul cât și femeia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, împotriva lor fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web