Infracțional

Soferi bauti, depistati de politisti la volan pe drumurile din judetul Brasov

În data de 30.07.2018 , in jurul orelor 03.50, politiştii au  depistat un sofer care, aflat influenta bauturilor alcoolice,  conducea un autoturism pe str.Muncii din loc. Rupea-Gara. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultand valoarea  de 0,59  mg./l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condus la Spitalul or. Rupea in vederea recoltarii de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetarile, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz, vor fi  continuate sub aspectul savarsirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

In data de 30.07.2018, in jurul orei 00.55, un barbat in varsta de 53 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Carpatilor din mun. Brasov, a fost depistat de catre polițiști, având o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Împotriva acestuia s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web