De ultimă oră

Simona Gogârlă, antrenoare la ACS Transilvania Brașov pentru următorii 4 ani

Lovitură de imagine pentru ACS Transilvania Brașov! Clubul de sub Tâmpa a semnat un contract pentru următorii patru ani cu antrenoarea Simona Gogârlă. Fosta internațională are ca obiectiv principal ca la finalul celor patru ani de contract să formeze o echipă de senioare extrem de competitivă.

După despărțirea de Mariana Tîrcă, ACS Transilvania Brașov a reușit să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor! Simona Gogârlă vine la Brașov și va antrena echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Transilvania. Fosta vedetă a naționalei României a fost încântată de proiectul de la ACS Transilvania Brașov și a ales să vinsă sub Tâmpa în detrimentul unor echipe din prima ligă. Gogârlă nu vine singură la Brașov. Ea va fi însoțită de fica ei, Alicia Maria Gogârlă, una dintre cele mai bune jucătoare ale naționalei României la European Open U16 din Suedia.

Ca jucătoare, Simona Gogârlă a evoluat la formațiile: Oltchim Râmnicu Vâlcea, Krim Ljubljana, SD Itxako, Gyor ETO, Rulmentul Brașov și Rapid București. Ea a cucerit nu mai puțin de 5 titluri naționale ale României, 4 Cupe ale României, 4 titluri naționale ale Sloveniei și 4 Cupe ale Sloveniei, un titlu național al Spaniei, două titluri naționale ale Ungariei și două Cupe ale Ungariei. Gogârlă a jucat câte o finală de Liga Campionilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor. A cucerit titlul mondial de junioare în Brazilia în anul 1995 și titlul de vicecampioană mondială de senioare în anul 2005 în Rusia cu naționala României, pentru care a evoluat în 93 de partide și a marcat peste 450 de goluri. Simona Gogârlă a cucerit titlul de cea mai bună marcatoare a Campionatului European din 2000.

Simona Gogârlă și-a început activitatea de antrenoare la Rapid București și a mai trecut pe la CSM Ploiești, HCM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova.

„Sunt convins că am făcut alegerea cea mai bună. Simona va avea la dispoziție o echipă care a cucerit titlul de campioană națională la junioare II. Pe scheletul acestei formații trebuie să formăm o echipă puternică, omogenă care să ajungă foarte departe. Nu vrem să sărim etape. O să o luăm pas cu pas și sunt convins că dacă vom face în continuare lucrurile profesionist nu avem cum să nu reușim. Sunt entuziasmat și de faptul că Alice Gogârlă a venit la Brașov. Eu o consider una dintre cele mai bune jucătoare din țară la categoria ei de vârstă și una dintre viitoarele staruri ale handbalului feminin românesc. Le urez bun venit la ACS Transilvania și sunt convins că vom avea o colaborare de succes”, a declarat directorul clubului ACS Transilvania Brașov, Marius Fetti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web