Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Sibiul s-a prezentat la înălțime la târgurile de turism din ianuarie de la Viena și Stuttgart.Brașovul nu a fost interesat

În luna ianuarie Primăria Sibiu a promovat orașul la două târguri de turism internaționale:

La târgul de turism de la Viena care s-a desfășurat în perioada 11-14 ianuarie reprezentanții Sibiului au oferit informații unui număr de 400 de vizitatori care au dorit să afle mai multe informații despre evenimentele din Sibiu, posibilitățile de cazare și circuite turistice în oraș și în zonă. Mulți dintre aceștia cunoșteau deja informații despre orașul nostru din vizite anterioare, amintindu-și cu plăcere despre experiențele trăite aici. Ambasadorul României în Austria, Excelența Sa, domnul Bogdan Mazuru a vizitat de asemenea desk-ul Sibiului fiind foarte interesat atât de oferta culturală și turistică, dar și de Programul Sibiu Regiune Gastronomică 2019.

La târg au participat în standul României alături de Primăria Sibiu și trei agenții turistice din Sibiu care au promovat oferta județului și a municipiului.În perioada 13-21 ianuarie, Sibiul a fost promovat și la târgul de turism de la Stuttgart.  Reprezentarea Sibiului a fost foarte bună în standul României, din 11 expozanți din toată țara, un desk a fost al Primăriei Sibiu și alte patru ale unor agenții de turism sibiene.

Reprezentanții orașului au oferit date și materiale promoționale unui număr de 2000 de persoane interesate. În cele 10 de zile de târg au fost oferite informații cu privire la modalitățile de a ajunge în Sibiu, posibilitățile de cazare și de petrecere a timpului, dar și despre oferta culturală a orașului în sezonul cald.

Pe ecranele din stand a rulat filmul intitulat Sibiu 825, produs de Astra Film Sibiu în cadrul unui proiect cofinanțat prin agenda culturală. Filmul a rulat cu subtitrare în limba germană și a atras foarte mulți vizitatori care, urmărind imaginile, au fost curioși să afle mai multe detalii.Alături de partenerii din Consiliul Județean și din Asociația Județeană de Turism, Primăria Sibiu pregătește în aceste săptămâni participarea Sibiului la Târgul de Turism al României, care va avea loc la București în perioada 22-25 februarie.

 

 

 

Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web