Actualitate

Sesiune de informare privind accesul străinilor pe piața muncii din România

Miercuri, 27 Iunie 2018, vă invităm să aflați informații relevante privind condițiile pentru angajarea cetățenilor străini!
Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează miercuri, 27.06.2018, ora 11.00 la sediul CCIBv o sesiune de informare privind Accesul străinilor pe piața muncii din România.
In permanenta noastra preocupare de a promova si sprijini mediul de afaceri, mai ales in ceea ce priveste asigurarea resurselor necesare derularii activitatii, inclusiv a resurselor umane, am reunit, pentru o discutie constructiva pe tema sus mentionata, actorii principali: D-na Ioana Draghici – consilier EURES AJOFM Brasov, dl Adrian Reit – inspector sef ITM, dl. Catalin Gabriel Rasinar – comisar sef de politie Inspectoratul General pentru Imigrari, d-na Astrid Hamberger – coordonator Centrul Regional pentru Integrare Brasov.

Ne propunem, in principal, urmatoarele:

· Oferirea de informații relevante privind condițiile pentru angajarea cetățenilor străini din state terțe, inclusiv despre condițiile de angajare a cetățenilor din afara Uniunii Europene (UE) și a Spațiului Economic European (SEE)

· Discutarea provocărilor întâmpinate de angajatori la angajarea cetatenilor din state care nu sunt membre ale Uniunii Europene și al Spațiului Economic European.

· Prezentarea unor exemple de bune practici la angajarea cetățenilor din afara UE și SEE.

Locurile fiind limitate, pentru o buna organizare a evenimentului, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite confirmarile de participare in scris (talonul de participare completat) pâna in data de 25.06.2018 pe fax 0268/547086 sau e-mail evenimente@ccibv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web