Turism-Utile

Seria de cărți ”Prin ochi de bebe”, un concept unic de relaționare în familiile în care apar bebelușii, se lansează la Brașov

După ce au călătorit în capitală și la mare și au fost întâmpinate cu încântare de mulți părinți/ bunici de bebeluși, cărticelele ”Prin ochi de bebe” poposesc în orașul de la poalele Tâmpei, la Librăria Șt. O. Iosif, într-o zi de vineri, pe 2 martie 2018. Vă invităm așadar alături de noi la evenimentul de lansare, începând cu ora 18.00, la Librăria St. O. Iosif de pe strada Mureșenilor nr 14, Brașov, într-un cadru prietenos pentru părinți, dar și pentru copii, pentru a afla totul despre cele mai populare cărți pentru bebeluși, un concept unic pentru piața de carte din România.

Seria ”Prin ochi de bebe” este un concept inovator care include trei cărți în format clasic (Melcul, Zmeul, Furculița & Lingură) și o carte pliabilă ce poate fi desfășurată pe pătuț sau pe păturică (Armonica), toate adresându-se familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni și având ilustrații în culorile alb – negru și alb-negru-roșu.

Carțile fac parte din portofoliul Sierra Madre, editură independentă fondată de către Kamil Ziegler, un tătic devotat și iubitor. Dornic de a înțelege și a păși în lumea copiilor lui încă de la naștere și de a contribui la dezvoltarea lor emoțională și cognitivă, Kamil a căutat să înțeleagă universul bebelușilor, citind numeroase studii și cărți. În acest fel a luat naștere prima carte cu imagini contrastante pentru bebeluși care ne ajută să înțelegem și să privim lumea din perspectiva lor. În Polonia, cărțile cu contrast ridicat au ajuns să fie nelipsite de pe lista lucrurilor necesare pentru a fi cumpărate înainte de naștere și un cadou tipic pentru nou-născuți.

Scopul nostru este ca, prin intermediul cărților, să contribuim la dezvoltarea abilităților copiilor, permițând familiilor să petreacă împreună timp de calitate chiar cu bebelușii lor, oferindu-le acces la lumea micuților. Acest concept a fost un suport în dezvoltarea copiilor mei și astfel am gândit extinderea lui sub forma cărților utile tuturor copiilor. După șase ani de la lansare, seria de cărți a ajuns acum a fi nelipsită din trusoul bebelușilor din Polonia și ne dorim să facem același lucru și în România„, a declarat Kamil Ziegler, fondatorul Sierra Madre.
Înscrieri și detalii suplimentare despre eveniment la adresa de e-mail la office@sierramadre.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web