De ultimă oră

Semafor cu buton în zona magazinul LIDL de pe 13 Decembrie, pe Zizinului si la trei treceri de pietoni de pe DN13

Schimbari majore in circulatia din municipiul Brasov. Astazi, 31.10.2017, Comisia de circulatie a avizat urmatoarele propuneri de resistematizare a traficului in municipiul Brasov:
La propunerea Politiei Municipiului Brasov:
– Iluminare sau montare semafor cu buton la cele 3 treceri de pietoni de pe DN 13, intre pasajul Fartec si intersectia cu ocolitoarea (trecerea de pietoni de la Transgaz-Hotel Trifan, trecerea de pietoni de la Metabras si trecerea de pietoni de la piata de legume en-gros )
In cazul acestor treceri de pietoni, cel tarziu, saptamna viitoare vor fi depuse documentatiile necesare in vederea obtinerii autorizatiilor de construire, urmand ca, dupa obtinerea acestora, sa fie demarate si lucrarile. Odata cu introducerea iluminatului public pe acest tronson de drum (pasaj Fartec-intersectia cu ocolitoarea), investitie propusa pentru anul viitor, aceste treceri de pietoni vor fi si iluminate.
– Montare semafor cu buton pe str. 13 Decembrie, in zona magazinului LIDL (dupa sensul giratoriu 13 Decembrie-Independentei). Acest semafor va fi corelat cu cel de la intersectia 13 Decembrie-Oltet, pentru a nu crea blocaje in sensul giratoriu.
– Translatare trecere de la sensul giratoriu 13 Decembrie-Zaharia Stancu (intrarea spre Coresi) la intersectia 13 Decembrie- Stefan Baciu (zona blocurilor Urban) si instalare semafor cu buton.
La propunerea Serviciului Amenajare Drumuri Publice si Siguranta Circulatiei:
– Instalare semafor cu buton la trecerea pentru pietoni de pe str. Zizinului nr. 144, in zona viitorului Liceu Sportiv.
Pentru ultimele 3 treceri de pietoni, in zilele urmatoare se va depune solicitarea pentru eliberarea Certificatului de Urbanism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web