Brasov

Selecție în vederea acordării de subvenții de la bugetul local

Direcția de Servicii Sociale Brașov, cu sediul în Brașov, str. Panselelor, nr. 23 telefon: 0368469995 int 812, fax:0368464083 organizează o nouă selecție în vederea acordării subvențiilor de la bugetul local în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare, privind acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială.

În acest sens, Direcția de Servicii Sociale Brașov aduce la cunoștința asociațiilor și fundațiilor interesate că termenul de depunere a documentaţiilor de solicitare a subvenţiei, pentru perioada iulie-decembrie 2017, de la bugetul local, în temeiul Legii nr.34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române, cu personalitate juridică care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială, este 31 mai 2017, ora 16.00. Documentele se depun în plic închis la Registratura Direcției de Servicii Sociale Brașov.

Pot participa la procedura de selecție asociaţiile şi fundaţiile care nu au încheiate convenţii de acordare de servicii de asistenţă socială pentru anul 2017 cu Direcția de Servicii Sociale și cele care dețin licența de funcționare a serviciului social pentru care se solicită subvenția.                                                                 

Informații cu privire la liniile prioritare aprobate în vederea subvenționării, metodologia de acordare a subvenției, documentația de solicitare a subvenției, tipurile de servicii sociale, categoriile de beneficiari, categoriile de cheltuieli eligibile și nivelul mediu lunar al subvenției/beneficiar pentru care asociaţiile şi fundaţiile române cu personalitate juridică care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială care se adresează persoanelor cu domiciliul în municipiul Brașov pot solicita subvenție de la bugetul local pentru anul 2017, pot fi consultate pe site-ul www.brasovcity.ro la secțiunea Primăria Brașov – Proiecte – Subvenții asociații și fundații 2017 precum și pe site-ul Direcției de Servicii Sociale, www.dssbv.ro, la secțiunea Informații de interes public sau la sediul Direcției de Servicii Sociale Brașov, str. Panselelor nr. 23.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web